• Damenriege

Der Vorstand der Damenriege stellt sich vor...

(vlnr):

Präsidentin: Nicole Fischer

Materialwart: Rahel Zahn

Aktuarin: Nina Weber

Vizepräsidentin/Leiterin: Corinne Schmid

Hauptleiterin MR: Steffi Löhle

Kassierin: Alexandra Meier

Beisitzerin: Cindy Keller

Nicole Fischer "Präsidentin"

Motivation für den Vorstand:

Immer e offes Ohr hätt üsi Präsidentin Nicole Fischer. Sie isch üsen Häuptling und lueged super zu üsem Verein. Sie isch immer engagiert  und weme öpper brucht immer do!

Gupfen 5

Email: praesi.dr[@]stv-basadingen.ch

Corinne Schmid "Vizepräsidentin, Leiterin"

Dur Corinne hemer nid nur dFreud am Baareturne entdeckt, au es Nationalturne het si i üsen Verein brocht… Bi ihrne Fitnesslektione wird au di letscht Schweisspore aktiviert und zuedem isch si no e chliises Organisationstalent. Mit ihre wird’s innerhalb und usserhalb vo de Turnhalle nie langwillig…smile!

oberturnerin.dr[@]stv-basadingen.ch

Stefanie Baur "Hauptleiterin MR"

D Steffi Baur isch mit vil Freud, Begeisterig  und Elan für üsi Jugend do! Si het für üsi junge Turner immer es offes Ohr, genauso wie für alli Meitliriegeleiterinne. Au als Aktivturnerin stoht si mit vil Ehrgiz und Motivation ide Turnhalle: Chani nid, gits bi ihre nid…. Ussert si chunt dreckigi Händ über…smile!

hleitungmr.dr[@]stv-basadingen.ch

Alexandra Meier "Kassierin"

De Alexandra Meier  ihri Ufgob i üsem Verein isch eifach erchlärt: Si het üsi Finanze fescht im Griff! So seriös und zueverlässig wie si das macht, isch si au als Turnerin und döt muen si usserdem öpe als üse Joker bim Steihebe und Steistosse anehebe…smile!

finanzen.dr[@]stv-basadingen.ch

Rahel Zahn "Materialwart"

D Rahel Zahn het nid nur üsen Fundus a Tenus, Kostüm und allerlei Accessoires unter Kontrolle. Si het au dÜbersicht über üses Turn- oder Servicematerial. DGobaschläger für dTurnfeschter werded bi ihre nid eifach poschtet, si bastlet die husch Motto gerecht…!  Mit ihre gits immer öpis zlache…smile!

matwart.dr[@]stv-basadingen.ch

Cindy Keller "Beisitzerin"

D Cindy Keller isch üses jüngschte Mitglied im Vorstand und unterstützt di andere Miitglieder bi ihrne Ufgabe mit Rat und Tat. Als Leiterin bi de chliine Meitliriege isch si au für üsi Jugend mit vil Begeisterig do. Mit ihre chame go Ross stehle und de Spagat chan si überall…smile!

Ihri Adresse:
beisitz.dr[@]stv-basadingen.ch

Nina Weber "Aktuarin"

Das mir immer informiert sind, wa mir abgmacht händ, schribt d Nina Weber als Aktuarin üsi Protokoll. Luegt au das alli Briicht i üses Brichtebuech iigschriebe werded und erinnert üs a all die Sache wo nid dörfed vergesse goh. Si überrascht üs nid nur als Turnerin immer wieder…smile!

aktuarin.dr[@]stv-basadingen.ch

Social media DR